• Totaalleverancier reclame
  • Ontzorgen in reclame
  • Sterk in regelwerk
  • Denken in oplossingen
  • Lagere aantallen bestellen

Custom made artikelen bij Dereklameshop

07 January 2019

Het nieuwe jaar is weer begonnen! We zitten weer boordevol nieuwe ideeën voor u bij CN Trading. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in custom made artikelen. Lees onze blog vooral verder om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Custom made artikelen zijn producten die speciaal gemaakt zijn voor onze klanten. Wij maken bijvoorbeeld zelfgemaakte caps, pennen, keycords en nog veel meer! Wij produceren custom made artikelen over het algemeen in China. Omdat costume made artikelen specifiek voor één klant worden gemaakt is de minimale afname veelal 3.000 tot 5.000 stuks.

Procedure

Wij kunnen de op maat gemaakte artikelen tegen een zeer scherpe prijs bieden. Waardoor het ook voor kleinere bedrijven een mogelijkheid is. Na goedkeuring van de werktekening, gaan wij aan de hand van deze werktekening de prijs berekenen. Na akkoord op de offerte laten wij aan de hand van de werktekening een sample maken. Na akkoord sample wordt de productie gestart.

Levertijd

Wij kunnen de artikelen per zee- of luchtvracht leveren. (levertijd zeevracht ca. 11-13 weken, luchtvracht ca. 5-7 weken) Afhankelijk van uw deadline en budget kunt u hier zelf een keuze in maken.

Contact

Uiteraard kunt u bij ons ook een afspraak maken op kantoor om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken. Wij zijn op werkdagen tussen 8:30 tot 17:00 bereikbaar via 074- 267 33 85. Verder kunt u ons ook een mailtje sturen naar info@cntrading.nl