• Totaalleverancier reclame
  • Ontzorgen in reclame
  • Sterk in regelwerk
  • Denken in oplossingen
  • Lagere aantallen bestellen

Wij zijn ook actief op sociaal media!

04 December 2018

Sociaal media we kunnen er op dit moment niet meer aan ontsnappen. Het zijn websites of apps waarbij het mogelijk is voor iedereen om informatie te plaatsen. Sinds kort zijn wij ook actief op Facebook en Instagram.

Facebook

Wij hebben in totaal drie facebook pagina’s, hier plaatsen wij dagelijks nieuwtjes op over onze ontwikkelingen binnen het bedrijf. Door onze pagina’s te liken volgt u ons ook direct en mist u nooit meer iets wat wij plaatsen. U kunt ook gemakkelijk via facebook een bestelling of offerte aanvragen. Bij elk bericht die wij posten is een product aan verbonden. Door op die product te klikken komt u direct uit op onze website en pagina waar je het kan bestellen. Dus alles wat wij online zetten kunt u ook kopen. U kunt ons ook vragen stellen via Facebook Messenger die wij op werkdagen tussen 08:30 tot 17:00 beantwoorden. Best simpel toch?

De links naar onze facebook pagina’s :

@deReklameshop

 https://www.facebook.com/DeReklameshop/

@deoranjeartikelenshop

https://www.facebook.com/deoranjeartikelenshop/

@degroeneartikelenshop

https://www.facebook.com/degroeneartikelenshop/

 

Instagram

Instagram, onderdeel van het bedrijf Facebook, is een website en mobiele app om foto’s met elkaar te delen. Hier zijn we sinds eind november mee begonnen. We zullen hier dagelijkse foto’s op plaatsen. Op onze insta story’s ( dit zijn berichten die 24 uur lang zichtbaar zijn) zullen wij ook actief zijn. U kunt ons ook vragen stellen via Instagram Direct ook deze zullen we dan op werkdagen tussen 08:30 tot 17:00 beantwoorden.

Link naar onze Instagram pagina :

https://www.instagram.com/cntrading.nl/?hl=nl