• Totaalleverancier reclame
  • Ontzorgen in reclame
  • Sterk in regelwerk
  • Denken in oplossingen
  • Lagere aantallen bestellen

Op zijn achttiende wist hij dat hij ooit voor zichzelf zou beginnen. Waarin of waarmee hij ondernemersland zou gaan betreden, daarvan had hij toen nog geen idee.
Norberth Mettinkhof heeft samen met zijn partner Christiane Mossel CN Trading uitgebouwd tot totaalleverancier van reclameactiviteiten.

In 1997 begonnen als handelsonderneming (vandaar de naam CN Trading) op zolder in hun toenmalige woonhuis.
“Om destijds de verkoop van de producten te stimuleren, maakten wij onze eigen folders. Door de positieve respons hierop, zijn wij in 1999 begonnen met reclamewerk.”
Al jaren zijn zij met hun bedrijf steun en toeverlaat voor veel ondernemers, die op welke manier dan ook hun bedrijf onder het voetlicht willen brengen.

In 2001 heeft CN Trading een nieuw bedrijfspand gebouwd op het voormalige terrein van de IJsselmij in Hengelo. (Zie presentatie plaatje architect)
Medio april 2002 is CN Trading vanaf deze nieuwe locatie volop
aan de slag gegaan. Tot op heden zijn wij hier gevestigd.

CN Trading regelt alle mogelijke reclame-uitingen voor bedrijven en instellingen. Het ontwerpen van complete huisstijlen tot het aanpassen van een bestaand logo behoort tot de mogelijkheden.

Naast het ontwerpen, regelt en levert CN Trading talloze ‘eindprodukten’  zoals drukwerk, reclameborden en -zuilen, lichtreclames en neon, autobelettering, tot kleding en relatiegeschenken mét (of zonder) reclameopdruk.

In een informele, open sfeer wordt enthousiast met de klanten en leveranciers samengewerkt om optimaal tegemoet te komen aan de wensen van opdrachtgevers.

“Bij ons géén driedelig grijs en geen strikte kantoortijden: op afspraak kunnen klanten ook buiten kantooruren bij CN Trading terecht.”

CN Trading werkt samen met professionele en flexibele toeleveranciers die jarenlange ervaring hebben op hun eigen vakgebied. De lijnen zijn heel kort: er is altijd direct en persoonlijk contact.
Wij maken zelf de ontwerpen en leveren de digitale bestanden zodanig aan, dat de verschillende toeleveranciers er direct mee kunnen werken.
“Dat scheelt tijd en geld, en dat merkt een klant ook”, aldus Norberth Mettinkhof. “Het one stop shopping concept dat wij hanteren, heeft duidelijk vruchten afgeworpen.

CN Trading heeft opdrachtgevers uit heel verschillende branches. Uit het MKB, landelijke organisaties en internationale bedrijven. En veelal op basis van mond tot mondreclame, wij hebben eigenlijk niet actief aan acquisitie gedaan.”

Referenties


Een eigen onderzoek van CN Trading naar de motieven van relaties om voor CN Trading te kiezen, levert de argumenten die bevestigen dat Norberth Mettinkhof en Christiane Mossel goede uitgangspunten hanteren.

“CN Trading zorgt voor een op maat gemaakt reclameproduct” en “De ambitieuze en gedreven leiding garandeert een vlotte afhandeling”, is de ervaring bij Frans Mulder Makelaardij & Taxaties in Weerselo.
“De grote mate van flexibiliteit, het meedenken, en natuurlijk de kwaliteit”, daarom bestelt VanDenBempt Automatisering in Hengelo het drukwerk en de reclameartikelen bij CN Trading.
“En de snelle levering: daags voor onze opening kwamen we tot de conclusie dat bedrijfsvlaggen niet zouden misstaan.
Om 22.00 uur hebben we bij CN Trading aangeklopt en de volgende middag om 15.00 uur hadden we onze vlaggen.”

Irene Strikker van TNO Management Consultants in Apeldoorn: ”Bij CN Trading ontmoeten we één en al enthousiasme, of het nu gaat om een eenvoudige of een complexe opdracht.
En het is een verademing dat het niet uitmaakt welk bestandsformaat je aanlevert. Alles kan, van worddocumenten tot photoshop-bestanden.”.

Jos Leerkotte van Leerkotte BV in Hengelo (producent van sanitaire cabines, garderobekasten en schoolmeubilair) “Een eerste reden is een juiste prijs voor het reguliere drukwerk,
een tweede reden is het betrouwbaar bedrijfsprofiel van CN Trading. Dit heeft zich inmiddels uitgebreid met een diversiteit aan reclame en drukwerkproducten, die mede door inbreng
van de juiste ideeën van CN Trading tot stand zijn gekomen.
Dat daarbij de prijsstelling zich na marktvergelijk altijd op een gunstig niveau bevindt, geeft aan dat er ook op dat gebied met de klant wordt meegedacht.

Jan Maarten Willems van Welzorg Huka in Enschede geeft als reden dat CN Trading voorziet in een goede service, snelle levering en dat voor een juiste prijs.
“Dat hebben we ervaren in de jaren dat wij gebruik maken van de diensten van CN Trading voor ons drukwerk en de belettering van onze servicebussen en ons pand.”

Wij profiteren van de directe lijnen en probleemloze communicatie, waar CN Trading voor staat.
” Danny Kamphuis van Kamphuis Koeriers in Hengelo hanteert in zijn contacten met CN Trading het motto: “Regel het maar alsof het voor je zelf is.
CN Trading neemt mij veel kostbare tijd uit handen, je bent er geen nummer, je krijgt geen opdringerige verkoper in driedelig pak op bezoek en je hebt er één aanspreekpunt.”