• Totaalleverancier reclame
  • Ontzorgen in reclame
  • Sterk in regelwerk
  • Denken in oplossingen
  • Lagere aantallen bestellen

Beletteringen

Beletteringen zijn perfect voor de uitstraling en reclame maken voor uw bedrijf.
Door het beletteren van bijvoorbeeld van uw pand, bent u direct zichtbaar en geeft professionele uitstraling aan uw bedrijf. Voorbijgangers zullen uw logo of reclameboodschap zien en onthouden.  
De keuzes in beletteringen zijn divers.

Autobelettering :
Uw reclameboodschap en/of logo op uw auto of bus. Een opvallende en goedkope manier om uw bedrijf zichtbaar te maken. Overal waar u komt ziet men u direct.

Reclameborden :
Ideaal voor sponsoring van uw favoriete (sport) vereniging , gevelreclame of als tijdelijk bord (in de tuin of achter het raam) bij het project waar u aan het werk bent.

Lichtreclame & neon:
Een zeer opvallende uitstraling van uw bedrijfslogo aan uw pand. De mogelijkheden hierin zijn groot. Naast de traditionele lichtbakken kunnen wij lichtbakken in bijna elk gewenste vorm en formaat leveren. Deze lichtbakken kunnen dan weer worden voorzien van de nieuwste technieken op basis van verlichting. LED-verlichting is hierin op vele manieren mogelijk. Hiermee bent u tevens duurzaam bezig. Een andere manier om uw logo/tekst verlicht uit te voeren is neon. Minder duurzaam dan maar iets speciaals om te zien als gevelreclame.

Reclamezuilen:
Voor uw pand heeft u ruimte en wilt graag uw logo en/of reclametekst uiten. U kunt dan kiezen voor een reclamezuil. Ook bij standaard reclamezuilen hebben wij een breed assortiment aan mogelijkheden. Hierin is er volop keuze in afmetingen, uitvoeringen van materiaal, verlicht of onverlicht.

Zeildoeken en spandoeken in frame:
Wij bieden zeildoeken aan voor elk evenement. Van braderie tot aankondiging van een festival. Zeildoeken zijn hiervoor supergeschikt. Makkelijk mee te nemen en op te hangen.
De zeildoeken kunnen wij leveren in bijna elke kwaliteit, formaat en afwerking. Dit kunnen wij ook met meshdoeken (= gaatjes doeken). Deze hangen vaak bij tennisbanen als afscherming.
Aangezien wij zeildoeken en meshdoeken  is ons assortiment hebben, kunnen wij hier ook frames om heen maken. Zo heeft u een spandoek in frame. Ideaal voor uw reclameboodschap aan het pand of langs de weg. In elk gewenst formaat te maken. Tevens hebben wij frames voorzien van LED verlichting.

Raambelettering ARBE GROEP - Borne Spandoekframe met LED verlichting - Deoranjeartikelenshop - Herngelo Gevel reclamebord Safetyproof - Oldenzaal

Raambelettering: Ideaal om uw reclameboodschap, logo en/of blinderen van ruimte met glas.

Vlaggen en banieren:
Een vlaggenmast nodig met vlag of banier? Niet verder zoeken. Wij kunnen u hierin adviseren.

Finishspandoek ROPARUN De Turfrunners - Emmen Maatwerk Frame met meshdoek Logo Reerink Schoonmaak - Hengelo Gevel doosletters op frame LED lichtreclame  CN Trading - Hengelo


Uitvoeringen beletteringen:
Zoals u hierboven al kunt lezen zijn de mogelijkheden divers in de uitvoeringen van beletteringen.
Zo kunt u beletteringen uitvoeren in 1, 2 of meerdere kleuren folie belettering. Daarnaast kunnen beletteringen worden uitgevoerd middels een full-colour plot folie. Of zelfs een combinatie van full-colour plots en kleuren folie.

Gevelbelettering Atelier Angelique Schipper - Hengelo Promotie Koeriersfiets Deoranjeartikelenshop Banier Ter Brugge Bouw - Borne


Met onze ruime ervaring en kennis in het beletteren van de diverse objecten, kunnen wij u een goed adviseren in uw situatie. In een persoonlijk gesprek met u, bespreken wij aan de hand van uw wensen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij adviseren u graag!

Op werkdagen zijn wij van 8.30 – 17.00 uur te bereiken op : 074 – 2673385

Een mailtje sturen kan natuurlijk ook : info@cntrading.nl