• Totaalleverancier reclame
  • Ontzorgen in reclame
  • Sterk in regelwerk
  • Denken in oplossingen
  • Lagere aantallen bestellen

Tip voor de perfecte Valentijnsdag♥

12 February 2019
Tip voor de perfecte Valentijnsdag♥

Het is weer bijna Valentijnsdag en dat betekent dat je je grote liefde kunt verassen! Wij van de reklame shop hebben een collectie gemaakt met 5 Valentijn dag tips. Verover het hart van je Valentijn met deze cadeaus.  Het blijft elke keer weer lastig, maar eerlijk is eerlijk; het blijft leuk om cadeautjes te geven, krijgen en om verwend te worden. Dus mocht je toch nog iets leuks willen doen, wij van de reklame shop hebben 5 tips voor je.

  1. Valentijns gedichten

Voor Valentijnsdag ben je natuurlijk op zoek naar het allerliefste Valentijnsdag cadeau dat ook origineel is! Schrijf een eigen Valentijnsdag gedicht en veras je geliefde hiermee.

  1. Een valentijnskaartje

Een valentijnskaartje is simpel maar met een super lief gebaar. Laat het thuis bezorgen met een persoonlijke tekst. Zeker in dit digitale tijdperk is een Valentijnskaartje in de brievenbus extra speciaal.

  1. Een boeket bloemen

Een mooie blos bloemen is altijd het perfecte cadeau om weg te geven. Daarbij maakt het niet uit of jij je geliefde op Valentijnsdag verrast met rode rozen of met een vrolijk boeket.

  1. Dagje Wellnes voor 2

Een dagje naar de sauna of spa altijd leuk om weg te geven, en wordt niet snel vergeten. Geniet samen van een ontspannen dagje weg. En sluit het af met een lekker hapje

  1. Ontbijt op bed

Misschien een beetje cliché, maar wel super leuk en romantisch! Een eitje, croissantje, verse jus en een lief kaartje erbij. Het is een klein gebaar, maar met een groot effect.